Binnen anderhalve week verkocht


Mevrouw Collet heeft in juni 2014 een prachtige twee-onder-een-kapwoning gekocht, aan de gezellige en kindvriendelijke Klaproos. Destijds verhuisde ze vanuit Zierikzee naar Kapelle, zodat ze wat dichterbij haar kinderen en kleinkinderen kwam te wonen. “Maar met het oog op de toekomst leek het me toch verstandig om naar een kleinere, gelijkvloerse woning te verhuizen”, vertelt mevrouw Collet.

Omdat Neeskens goed bekend staat in Kapelle, kreeg mevrouw Collet van verschillende mensen de tip om contact met hen op te nemen voor de verkoop van haar woning. “Ze staan niet voor niets zo goed aangeschreven in deze regio”, vertelt mevrouw Collet verder. “Ze verkopen hier namelijk ontzettend veel. Ik kende Wilco Neeskens overigens ook al doordat ik de woning destijds via hem had gekocht. Ook toen was het contact heel prettig.”

Een stuk sneller dan verwacht
Daarom heeft ze de woning te koop gezet en met behulp van Neeskens Makelaars ging alles een stuk sneller dan verwacht. “Ik had het in eerste instantie een jaartje gegeven”, vervolgt ze. “In principe had ik geen haast, dus ik wilde het rustig afwachten. Toen bleek dat er veel gegadigden voor de woning waren, was alles binnen no-time geregeld. Voor het ik het wist was mijn woning verkocht. Mijn voorspelde jaar werd opeens maar anderhalve week, dat had ik echt niet verwacht. Ik ben dan ook heel tevreden over de samenwerking met Neeskens Makelaars. Daarnaast zijn de mensen die bij Neeskens werken hele prettige, professionele mensen, waar ik altijd terecht kon met al mijn vragen.”

Nieuwe droomwoning
Momenteel is mevrouw Collet nog op zoek naar een nieuwe woning. “Ik zoek een appartement richting Goes, met twee slaapkamers, een mooi uitzicht en waar ik mijn auto dichtbij kan parkeren. Dan ben ik wel iets verder weg van mijn kinderen en kleinkinderen, maar dan zijn alle winkels wel dichterbij. Gelukkig heb ik nog even de tijd, want eind november vindt de sleuteloverdracht plaats. In die tussentijd kan ik nog even aan het idee wennen dat ik hier wegga en kan ik op zoek naar mijn nieuwe droomwoning.”

Ik wil ook succesvol verkopen