Boven verwachting verkocht


De familie Elfferich was na gezinsuitbreiding toe aan iets groters. “Met twee kleine kinderen is het prettig dat ze ook in de tuin kunnen spelen”, vertelt Patrick Elfferich. “En onze tuin aan Voorburcht 20 in Kapelle was daarvoor wat te klein. Daarom hebben we besloten ons huis te verkopen, met behulp van Neeskens Makelaars.”

“We waren al aan het rondkijken voordat we onze woning te koop zetten”, vertelt Patrick verder. “Toen stuitten we op het nieuwbouwproject De Zuidhoek in Kapelle, waar nog een twee-onder- een-kapwoning te koop stond. Deze woning voldeed volledig aan onze wensen: een grotere tuin, meer privacy en een leuke jonge buurt. Maar omdat onze woning nog verkocht moest worden, vonden we het eigenlijk te spannend om deze woning al te kopen. We moesten echter snel beslissen, omdat het de laatste woning was en de bouw binnen een maand van start ging. Na informatie ingewonnen te hebben bij Neeskens Makelaars en een aantal nancieel adviseurs, hebben we de knoop doorgehakt en hebben we onze nieuwe droomwoning gekocht. Maar omdat onze oude woning nog niet verkocht was, gingen we een heel spannende tijd in.”

Boven verwachting
Die spannende tijd duurde gelukkig niet lang. Patrick vertelt verder: “Onze woning is boven onze verwachting binnen vijf weken verkocht, met een heel mooi akkoord over de prijs. Ik had stiekem wel gehoopt dat het zo snel zou gaan, maar had niet verwacht dat de onderhandelingen zo goed zouden gaan. Neeskens heeft ons hierin heel goed begeleid en wist echt het onderste uit de kan te halen. We zijn dan ook blij dat we voor Neeskens als verkoopmakelaar hebben gekozen, al was dit geen moeilijke keuze voor ons. We kenden hen immers al via de koop van onze oude woning. Toen kwamen ze al heel goed op ons over. Daarnaast zijn zij de marktleider in Kapelle en bieden ze een heel goed verkooppakket.”

Vertrouwen
“Mede dankzij Neeskens is onze woning dan ook zo snel verkocht”, gaat Patrick verder. “Ze maken ontzettend mooie en professionele foto’s van het huis. En ze hebben een hele goede Facebookcampagne voor ons huis opgezet. Daarnaast was het heel prettig dat we via het inlogsysteem alles konden volgen. Ze hielden daar bijvoorbeeld bij hoe vaak een brochure van ons werd meegenomen en hoe vaak onze woning online werd bekeken. Dat gaf ons een stukje rust en vertrouwen in de verkoop van ons huis.”

Ik wil ook succesvol verkopen