Een aangename verrassing


Carl en Susanne van Dijk kochten zes en een half jaar hun eerste woning aan de Abdijstraat 13 in Kapelle. Een gezellige en knusse woning. In de loop der jaren zijn hun twee kinderen erbij gekomen en werd het huis toch een beetje te klein. Toen het gezin in 2015 de actie bij Neeskens Makelaars won om hun huis gratis te verkopen, gingen ze op zoek naar een nieuwe woning…

“De actie hield in dat ons huis gratis verkocht zou worden, als we het in 2015 te koop zouden zetten”, vertelt Carl. “Daarom zijn we destijds actief op zoek gegaan naar een nieuwe woning en hebben we verschillende huizen bezichtigd. Helaas zat onze droomwoning daar niet tussen. Dus moesten we onze ‘prijs’ laten verlopen… althans dat dachten we.”

Gratis verkoop
“Toen we in augustus vorig jaar uiteindelijk ons nieuwe huis hadden gevonden en ook al hadden gekocht onder voorbehoud van de verkoop van onze woning, hebben we contact opgenomen met Neeskens om ons huis in de verkoop te zetten”, vervolgt Carl. “Toen Neeskens aangaf dat ze ons huis alsnog gratis in de verkoop wilden nemen, was dat echt een verrassing voor ons. De actie was immers al acht maanden verlopen. Dat verdient dan ook echt een pluim wat ons betreft!”

Eén keer verhuizen
Over de verkoop van hun woning is het stel dan ook alleen maar positief. Susanne vertelt: “Na het telefoontje dat we ons huis graag wilden verkopen, stond het huis binnen een paar dagen online met hele mooie foto’s. De dames op kantoor handelden alles netjes af en de makelaars waren heel actief om de verkoop te regelen. Toen de uiteindelijke koper zich aandiende, heeft Neeskens goed voor ons onderhandeld. De koper wilde namelijk graag een snelle levering, eigenlijk nog voordat we ons in ons nieuwe huis konden. Dat betekende dat we voor twee maanden in een vakantiewoning moesten. Dit zagen we helemaal niet zitten. Gelukkig heeft Neeskens de verkoop rond gekregen met een langere oplevertermijn. We hoefden nu geen tussenoplossing te zoeken en we hoeven maar een keer te verhuizen. Heel fijn en niets dan lof voor deze makelaar!”

Ik wil ook succesvol verkopen