Een prognose van vier maanden


Annemarie en René de Kok kwamen, na zeven jaar heerlijk te hebben gewoond aan De Komme 4 in Kapelle, hun droomwoning tegen. Vanwege de gunstige rentestand en het feit dat deze woning aan bijna al hun wensen voldeed, was de koop snel bedongen. Maar toen brak er wel een spannende tijd aan, want hun eigen woning moest nog verkocht worden…

“We hadden zo’n tien maanden om onze woning te verkopen”, vertelt Annemarie. “Velen zeiden tegen ons ‘Oh dat lukt makkelijk!’ En ook bij Neeksens Makelaars gaven ze de prognose dat het binnen vier maanden wel verkocht zou zijn. Maar daar werd het niet minder spannend om, ik ben namelijk meer van het principe: ‘eerst zien, dan geloven’.”

Korte lijntjes
Gelukkig kunnen Annemarie en René het nu ook geloven, want binnen een kleine vier maand is de woning verkocht. Annemarie: “De prognose zijn ze bij Neeskens dus ook echt nagekomen. Wilco Neeskens is degene die de verkoop heeft begeleid. In de tijd dat de woning te koop stond, hebben we zo’n zeven bezichtigingen gehad. Bij de laatste kijkers was het raak. Juist in de week dat Wilco op vakantie was. Toen heeft een collega, Heidi Lindhout, het van hem overgenomen. Ook met haar verliep het contact uiterst prettig. Ze heeft alles goed geregeld en in goede banen geleid. Hieruit blijkt wel dat de lijntjes bij Neeskens erg kort zijn en iedereen goed op de hoogte is.”

Vooronderzoek
“Neeskens Makelaars was dan ook niet voor niets onze eerste keuze”, vervolgt Annemarie. “Ze staan immers goed bekend in de regio, aangezien ze veel woningen binnen korte tijd verkopen. Daarnaast hebben we zelf ons huiswerk ook gedaan. Via internet hebben we al wat vooronderzoek gedaan en ook hieruit bleek dat Neeskens voor ons de nummer één was. De keuze voor hen was dus eigenlijk heel gemakkelijk.”

Eerste keer
“Dit was onze eerste koopwoning, dus ook onze eerste verkoop”, vertelt Annemarie verder. “Prettig dat Neeskens ons zo goed heeft geholpen met deze belangrijke transactie. We hebben nog even om te verhuizen naar onze nieuwe droomwoning. We willen daar nog een aantal zaken aanpassen en dan lekker genieten.”

Ik wil ook succesvol verkopen