Een verkoop met een goed verhaal


Meneer De Leeuw was als executeur testa- mentair aangesteld om de woning aan de Bou Kooijmanstraat 15 in Oud-Vossemeer te verkopen. Na het eerst zelf te hebben geprobeerd, besloot hij uiteindelijk toch de hulp van Neeskens Makelaars in te roepen. “En daar heb ik geen moment spijt van gehad.”

“Neeskens Makelaars had zelf al een keer aangeboden om te helpen met de bemiddeling”, vertelt meneer de Leeuw. “Ze zagen dat we het huis te koop aanboden, maar zonder de hulp van een makelaar. Hieruit bleek al wel dat ze bij Neeskens erg daadkrachtig zijn en de markt scherp in de gaten houden. Maar toen dacht ik nog dat het zonder hun hulp wel zou lukken…”

Snelle keuze
Niets bleek echter minder waar. “Toen bleek dat het zonder makelaar toch wat lang duurde, heb ik drie makelaars uitgenodigd voor een eerste gesprek”, vervolgt meneer De Leeuw. “Op deze manier kon ik vergelijken en kijken wat het beste paste. Neeskens stak er wat mij betreft met kop en schouders bovenuit. Wilmar van Haaften kwam tijdens onze eerste afspraak goed beslagen ten ijs. Hij had een presentatiemap bij zich waarmee hij duidelijk uitlegde wat de werkwijze zou zijn en hoe hij de verkoop zag. Dat gaf vertrouwen en de keuze was snel gemaakt.”

Geen moment spijt
Dat dit de inderdaad de goede keuze was voor meneer De Leeuw werd snel duidelijk. “Half april zijn we met Neeskens in zee gegaan en twee maanden later was alles al rond. Je kunt dus wel stellen dat ik echt geen moment spijt heb gehad van deze keuze. Zo’n snelle verkoop had ik uiteraard gehoopt, maar zeker niet verwacht. De uitspraak ‘Hoop doet leven’ bestaat niet voor niets en is op deze transactie zeer zeker van toepassing.”

Goede aankoop
“De nieuwe bewoners hebben met dit huis een prima aankoop gedaan”, vertelt meneer De Leeuw verder. “En dat geldt eigenlijk voor twee kanten. Aan de ene kant is het een mooie half-vrijstaande bungalow waar de nieuwe bewoners veel plezier aan zullen bleven. Aan de andere kant is het een goede aankoop omdat de opbrengst hiervan naar het goede doel gaat: de stichting Vriendenfonds, die het geld zal besteden aan onderzoek voor de genezing van kinderkanker. Al met al een woningverkoop met een mooie uitkomst.”

Ik wil ook succesvol verkopen