Even met twee woningen op zak


“Eigenlijk is het een klassiek verhaal”, lacht Joan Weststrate. “Man koopt huis, ontmoet vrouw, gaat trouwen en krijgt kinderen. Je kunt wel zeggen dat ons huis aan de Langeweg 31 in ’s-Gravenpolder heel wat heeft meegemaakt in de veertien jaar die we hier nu wonen.”

Als de muren van de gezellige twee- onder-eenkapwoning konden praten, hadden ze vast veel te vertellen. Toen Joan het huis in 2003 kocht, had hij niet kunnen vermoeden er zo veel mee te maken. Joan: “We hebben hier altijd heel
prettig gewoond. Omdat een mens ook wel eens wat anders wil, hebben we in 2016 de benedenverdieping nog flink onder handen genomen. Er is een nieuwe keuken geplaatst, de vloeren zijn vernieuwd en alles is opnieuw in de verf gezet. En persoonlijk ben ik enorm blij met de houtkachel.”

Neeskens aan de telefoon
Dat de Langeweg niet het eindstation was voor de familie, had Joan echter wel voor ogen. “Ik hield de huizensites en woonkranten altijd met een schuin oog in de gaten. Toen er vijf kilometer verderop in Kapelle een mooi huis te koop kwam, heb ik mij direct gemeld. Het is een vrijstaande woning met eigen grond erbij en het plekje sprak ons aan.” Joan en zijn vrouw twijfelden niet lang en besloten de stap te wagen. “Toen hadden we dus een nieuw huis gekocht, maar ons oude was nog niet verkocht”, grinnikt Joan. “Niet veel later werd ik echter gebeld door Neeskens Makelaars. Ze hadden ons verhaal gehoord en vroegen zich af of we een afspraak met ze wilden maken.”

Dikke pluim
Een week later vond de eerste afspraak met Martin van Ieperen plaats en vanaf dat moment verliep alles snel. Op vrijdag kwam de woning online, op dinsdag volgde de eerste bezichtiging en een uur later was het huis verkocht. “Ik moet het team van Neeskens een dikke pluim geven voor die snelle verkoop. Martin is heel actief en alle afspraken die we maakten werden nagekomen. Ook de dames op kantoor zitten er bovenop en zijn altijd bereikbaar. De samenwerking met Neeskens Makelaars heeft voor ons een echte meerwaarde gehad.”

Ik wil ook succesvol verkopen