Binnen drie weken verkocht!


Gerben en Marjon van Kooten hadden in Goes een nieuwe woning op het oog die ze graag wilden kopen. Maar dan moest eerst hun woning aan Oude Bosstraat 8 in Kapelle verkocht worden. Hiervoor hebben ze Neeskens Makelaars ingeschakeld en binnen drie weken was het al zover; hun woning was verkocht!

“Ik kende Neeskens Makelaars nog van een eerdere woning die met hun hulp is verkocht”, vertelt Gerben. “Destijds is de verkoop heel prettig verlopen. De weg naar Neeskens was dan ook weer snel gevonden voor de verkoop van ons huis aan de Oude Bosstraat 8. En ook nu is alles weer heel fijn verlopen. We zijn goed geholpen in eigenlijk alle opzichten. We werden bijvoorbeeld goed op de hoogte gehouden van bezichtigingen. En als we een vraag hadden konden we altijd bij ze terecht, dat was wel een heel prettig gevoel.”

Cadeautje
“Het mooiste is natuurlijk dat onze woning al binnen drie weken is verkocht”, vervolgt een enthousiaste Gerben. “Dat hadden we wel gehoopt, maar niet verwacht. De verkoop is mede zo snel gegaan doordat Neeskens zo’n groot bereik heeft, met drie kantoren in verschillende plaatsen. En het leuke is dat, naast dat onze woning zo snel verkocht is, we ook nog een driegangendiner hebben gewonnen via Neeskens Makelaars. En het enige wat we daarvoor moesten doen is een foto van onszelf sturen bij het verkoopbord waar inmiddels ‘verkocht’ op staat. Een erg leuk cadeautje!”

Snelle schakeling
“Ook met onze nieuwe woning is alles gelukt. Doordat ons huis zo snel was verkocht, konden we gelijk over naar de aankoop van de nieuwe woning. En ook hierbij heeft Neeskens weer een rol gespeeld. Ze hebben namelijk het taxatierapport gemaakt voor de bank. Dit is allemaal heel prettig verlopen en in zeer goed overleg. We genieten inmiddels volop in onze nieuwe woning en kijken met een goed gevoel terug!”

Ik wil ook succesvol verkopen