Van bezichtiging tot verkoop


Een aantal jaren geleden zagen Ronald van der Hart en zijn vrouw hun droomwoning te koop staan aan Dijkwelsestraat 65 in Kapelle. Destijds lukte het niet om de woning kopen. Nu, zo’n vijf jaar later, zagen ze hun droomwoning opnieuw te koop staan via de Facebookpagina van Neeskens. Ze hebben dan ook geen moment getwijfeld en voor ze het wisten was alles rond.

“Een aantal weken geleden zag ik de woning op de Facebookpagina van Neeskens voorbij komen”, vertelt Ronald. “Eigenlijk was het alleen nog maar een aankondiging dat de woning binnenkort in de verkoop kwam. Maar omdat de woning vijf jaar geleden aan ons voorbij is gegaan, hebben we dit keer geen moment getwijfeld en gelijk contact opgenomen met Martin van Ieperen. We konden al vrij snel de woning bezichtigen en deze voldeed echt volledig aan onze wensen. Het is echt een prachtige woning en voor ons qua buitenruimte een hele verandering. We gaan van 200 m2 naar 800 m2, een heerlijk vooruitzicht!”

Woningruil
“Maar ons eigen huis moest ook nog verkocht worden”, gaat Ronald verder. “Wij stelden eerst voor dat we de woning een half jaar onder voorbehoud konden kopen, zodat we nog even de tijd hadden om alles te regelen. Maar Martin had een beter idee: woningruil. Gelukkig vonden de verkopers van de woning aan Dijkwelsestraat dit ook de perfecte oplossing. Zo was de aankoop en verkoop binnen een halve dag rond! Dat hadden we echt nooit verwacht. Die ochtend gingen we nog de woning bezichtigen en voor we het wisten stond Martin in ons oude huis om de waarde te bepalen. Hieruit blijkt wel weer dat ze bij Neeskens echt goed met je mee denken en hierin echt onderscheidend zijn.”

Financiële bandbreedte
“De sleutel hebben we al”, gaat Ronald enthousiast verder. “Het scheelt natuurlijk dat we goed voorbereid op pad zijn gegaan. We wisten precies wat onze financiële bandbreedte was en op die manier konden we snel schakelen. We zijn inmiddels druk bezig om alles helemaal naar onze wens te maken. Ik ben al twintig jaar werkzaam in de interieurbouw. Het is nu extra leuk om je eigen huis volledig naar wens in te richten. Zo komt er een nieuwe keuken, een haard en in de hele woning maatwerkkasten. Zo wordt het écht ons droomhuis.”

Ik wil ook succesvol verkopen