Gratis waardebepaling bracht balletje aan het rollen


“De reden dat we gaan verhuizen, heeft grotendeels met ons geloof te maken”, begint mevrouw De Leeuw haar verhaal. Het gezin zal eind 2017 naar Friesland verhuizen. Zo ongeveer de andere kant van Nederland dus. “We hadden het gevoel dat we een andere kant op moesten. Na Zeeland voelde Friesland het meest vertrouwt.”

Het gezin woonde jaren erg prettig aan de Raadhuisstraat in Waarde. “Het huis is nog van mijn opa en oma geweest. We hadden het hier naar onze zin, de buurt is fijn en mijn man had een goede baan. Toch voelden we dat er nog iets anders voor ons in het verschiet lag. Het hoe of wat was ons in eerste instantie nog niet duidelijk.” Om hun gevoel te volgen besloot het gezin als eerste stap om de charmante woning te koop te zetten. “We dachten, we zien wel wat er gebeurt. Als het huis snel verkocht wordt, is dat een teken dat we op de goede weg zijn.” Een gratis waardebepaling door Neeskens Makelaars bracht het balletje verder aan het rollen. “Henri Butijn kwam hier langs en was erg enthousiast over de woning. Hij kwam met een aantal goede voorstellen waarin we ons konden vinden. Dus kwam het te koop bord in de tuin te staan.”

Connectie met Friesland
Na twee bezichtigingen werd er een koper gevonden. “Henri heeft erg zijn best gedaan om het hele proces in goede banen te leiden. Na de bezichtigingen gaf hij direct terugkoppeling en zo is alles heel snel gegaan. Toen de verkoop rond was, gingen we op zoek naar een nieuwe woning.” Die werd gelukkig redelijk snel gevonden in Friesland. “Mijn man ging als kind al op vakantie in Friesland en sindsdien hebben we altijd contact gehouden met kennissen daar. Na een aantal woningen bekeken te hebben, hebben we een mooi vrijstaand huis gevonden. Henri heeft ons daarbij nog een aantal goede tips gegeven, hoewel hij dat natuurlijk niet verplicht was. Zo fijn!” De nieuwe woning is klaar om in te trekken, er moeten alleen nog een paar extra slaapkamers worden gerealiseerd. “Mijn man kan dit zelf, aangezien hij timmerman is. We kijken erg uit naar deze nieuwe stap in ons leven en zijn benieuwd wat de toekomst ons gaat brengen.”

Ik wil ook succesvol verkopen