Na twintig jaar werd de knoop toch doorgehakt


De familie Remijn woonde ruim 23 jaar in de ruime tweekapper aan de Boomgaarden 8 in Goes. Een mooie plek, een prachtige woonkeuken en ruime woonkamer, een groene, fijne en kindvriendelijk buurt, op papier was er niet veel te wensen meer over.

“En toch begon het te kriebelen”, vertelt Luc Remijn. “Eigenlijk hadden we twintig jaar geleden al eens gezegd dat we graag ‘ooit’ vrijstaand wilden wonen. Maar steeds was er wel een reden om niet op zoek te gaan. Vorig jaar hebben we
in de privésfeer één en ander meegemaakt en dat gaf de doorslag: we gingen op zoek naar een vrijstaande woning.” Al vrij snel kwam het gezin via Huislijn een woning tegen die ze graag wilden bezichtigen. “Voor ons een teken dat we er echt klaar voor waren. We hebben wel acht tot negen woningen bezocht, echter we kwamen steeds terug naar dat ene huis. En voor we het wisten hadden we een nieuw huis gekocht!”

Veel belangstelling
Wilco Neeskens van Neeskens Makelaars trad bij de koop op als makelaar voor de verkopende partij. “Daardoor kregen we een goed gevoel bij de manier van werken van Neeskens”, vertelt Luc verder. “We merkten dat ze echt investeren in een goede relatie met hun klant.” Nadat het nieuwe huis gekocht was, probeerde de familie de eigen woning nog eerst zelf te verkopen. Via een kennis werd een kijker gevonden, maar dit liep op niets uit. “Toen hebben we de telefoon gepakt en Neeskens Makelaars gebeld. Goes is een belangrijke plaats in Zeeland en ons huis bevond zich aan de rand van de stad. Ook de prijscategorie waarin het huis viel was blijkbaar gunstig. Want binnen twee weken stonden er dertien bezichtigingen gepland.” Wilco adviseerde het gezin om het huis bij inschrijving te verkopen, wat resulteerde in een snelle verkoop boven de vraagprijs. Luc kan alleen maar tevreden zijn over de samenwerking. “Wij hebben Neeskens ervaren als een makelaar die relatiegericht werkt en de markt goed kent. Ze steken veel tijd en interesse in hun klanten, zijn precies en enorm gedreven. En dat geldt voor het hele kantoor. Mocht er in de toekomst ooit nog weer iets moeten gebeuren op huizengebied, dan komt Neeskens Makelaars zeker in beeld!”

Ik wil ook succesvol verkopen