Veel bezichtigingen door inzet social media


Omdat Jos Visser nog maar nauwelijks in zijn eigen huis te vinden was, vond hij het tijd om zijn huis aan Nijverheidsstraat 3 te verkopen, zodat hij samen met zijn partner een nieuwe start kon gaan maken in haar huis. “Voor mijn werk maakt het niets uit waar ik woon, ik werk immers door heel Zeeland”, vertelt Jos. “Dus het meest logisch was om mijn huis te verkopen.” En met behulp van Neeskens Makelaars is dat ook zeker gelukt.

“Ik heb in totaal zo’n dertien kijkers gehad”, ver-volgt Jos. “Dat liep dus mooi door. Dat ik zoveel bezichtigingen heb gehad komt mede doordat de woning goed onder de aandacht werd gebracht op onder andere Facebook, de website van Neeskens en in de Woonspecial. Daarnaast heb ik ook meegedaan aan de Open Huizen Dag, dat was wel heel leuk om mee te maken. Helaas is daar niets uitgekomen, maar daarna heb ik nog genoeg bezichtigingen gehad. De laatste kijkers waren de uiteindelijke kopers van het huis.”

Tijdig op de hoogte
“Voor elke bezichtiging werd ik tijdig op de hoog-te gebracht, zodat ik alles gereed kon maken voor de bezichtiging”, vertelt Jos verder. “En ook na elke bezichtiging kreeg ik altijd vlot de terug-koppeling. Toen de laatste kijkers besloten dat dit het huis was voor hen, begonnen de onder-handelingen. En ook dat verliep heel fijn. Ik kon altijd bij Neeskens terecht als ik vragen had en uiteindelijk zijn we tot een goed akkoord ge-komen. Neeskens heeft een hele prettige manier van communiceren, dus het hele proces van verkopen is heel plezierig verlopen. Ik ben dan ook blij dat Jan-Kees de Bruine, mijn financieel adviseur, mij heeft geattendeerd op Neeskens Makelaars voor de verkoop van mijn huis.”

Heerlijk vooruitzicht
“Eind oktober is het zover, dan zal ik de sleutel van mijn huis overdragen aan de nieuwe bewoners”, vertelt Jos verder. “Vanaf dan woon ik officieel bij mijn partner in. Met de verkoop van mijn woning, hebben we het opeens een stuk minder druk. We hoeven bijvoorbeeld de woning niet meer te onderhouden en schoon te maken. Een heerlijk vooruitzicht!”

Ik wil ook succesvol verkopen