Op zoek naar meer ruimte


De zomer van de familie Bij de Vaate kon begin juli, ondanks de tegenvallende temperaturen, al niet meer stuk. “En dat allemaal dankzij Neeskens Makelaars”, lacht Caroline bij de Vaate. “Door hun inspanningen hebben wij ons huis binnen een week verkocht.”

“De vraag was eigenlijk niet zo zeer óf we ons huis wilden verkopen, maar wanneer”, vervolgt ze. “Met drie kinderen werd onze tussenwoning aan het Jufferswegje 7 in Kapelle te klein. We hebben daarom vorig jaar de knoop doorgehakt en het huis in eerste instantie via een andere makelaar te koop gezet. Helaas leverde dit na een half jaar nog geen koper op, dus hebben we de woning weer uit de verkoop gehaald.” In de tussentijd had het gezin al een mooie woning gezien, maar deze ging aan hun neus voorbij omdat de eigen verkoop niet vlotte. “Enige tijd later zagen we opnieuw een prachtige twee- onder-een-kapwoning met garage langskomen. Deze verkopers wilden echter niet verkopen onder voorbehoud. Later kwamen ze daar, gelukkig voor ons, op terug. Dat betekende dat we zelf een snelle verkoop moesten zien te realiseren. We hebben Martin van Ieperen van Neeskens Makelaars toen benaderd of hij hierin wat voor ons kon betekenen. Gelukkig zag hij dat helemaal zitten.”

8.15 uur ‘s ochtends
De foto’s van het Jufferswegje werden snel gemaakt en zodra de woning bij Neeskens en op Funda te vinden was, werden de eerste bezichtigingen gepland. “Door de goede begeleiding van Martin wisten we precies wat ons te doen stond om het huis ‘verkoopklaar’ te maken. Daarna ging het allemaal ontzettend snel en bij de tweede kijkers was het al raak”, lacht Caroline. “Omdat de bezichtiging op de eerste vakantiedag om 8.15 uur gepland stond, fietste ik in de vroege ochtend al met onze kinderen langs de zeedijk. Zij vonden het prachtig, en ik anderhalf uur later ook, want de kijkers kochten het direct.”

Door de snelle verkoop kon het gezin ook zelf snel een handtekening onder het koopcontract voor hun nieuwe droomhuis zetten. “Voor ons voelt het echt alsof het zo heeft moeten zijn. De communicatie met en door Neeskens was nog beter dan we hadden verwacht. We kunnen niet anders dan super tevreden zijn!”

Ik wil ook succesvol verkopen