Snelle verkoop voor een moderne woning


De gezellige twee-onder-een-kapwoning aan de Prinses Wilhelminastraat 6 in Baarland verkeert in zeer goede staat als de familie Uitterhoeve deze te koop zet via Neeskens Makelaars. Wat is de reden dat er na tien jaar verhuist gaat worden?

“We hadden al langer de wens om groter te gaan wonen met twee opgroeiende kinderen”, vertelt Diederik Uitterhoeve. “Nu deed zich de mogelijkheid voor om het huis van mijn ouders te kopen, in een dorp even verderop. Zowel mijn ouders als ik vonden dit een heel fijn idee, ons gezin zou dan in het huis gaan wonen dat mijn opa nog heeft gebouwd.” Om deze gezamenlijke wens om te zetten in werkelijkheid, moest de woning aan de Prinses Wilhelminastraat nog wel eerst verkocht worden. Via een andere makelaar lukte dit in eerste instantie niet. “Toen hebben we besloten om de overstap naar Neeskens Makelaars te maken. Zij zijn een gevestigde naam in Zeeland en via via hadden we goede verhalen over hen gehoord. Voor zo’n leuk huis in zo’n fijn dorp moet toch een koper gevonden kunnen worden? Met Neeskens hadden we daar weer vertrouwen in.”

Open Huizen Dag
Zeven jaar geleden zette de familie de woning ook al eens te koop. Toen dat niet vlotte, besloten ze te investeren in het volledig opknappen van de woning. “We hebben alle vloeren vervangen en een nieuwe keuken en badkamer geplaatst. Wat dat betreft was de woning nu helemaal verkoopklaar.” Het huis heeft een jaar bij een andere makelaar te koop gestaan. Daarna heeft het huis een maand te koop gestaan via Neeskens Makelaars, in die periode zijn er een aantal kijkers geweest. Ook nam de familie eind september deel aan de Open Huizen Dag. “Die dag is een stel voor de tweede keer wezen kijken. Zij hebben het uiteindelijk gekocht. Niels Wisse heeft het hele proces namens Neeskens goed begeleid. We werden steeds op de hoogte gehouden en dat gaf rust en vertrouwen. Nu bereiden we ons voor op de verhuizing van onszelf en mijn ouders, zij hebben inmiddels ook een nieuwe woning gekocht. We gaan Baarland missen, maar hebben ook heel veel zin in deze nieuwe stap!”

Ik wil ook succesvol verkopen