Tijd voor een nieuwe stap


Yvonne van Pelt-Oudejans en haar man Rens kochten acht jaar geleden hun eerste woning aan de Korenbloem 10 in Kapelle. Een hagelnieuwe rijwoning met een mooie uitbouw in de tuin. Yvonne: “Deze woning paste op dat moment precies bij ons.”

Inmiddels is het gezin uitgebreid met twee dochters én hebben Yvonne en haar man andere woonwensen gekregen. “Mijn man wilde graag verhuizen, voor mij hoefde het nog niet zo. Overtieringe is een leuke wijk en we hadden het er naar ons zin. Toch zijn we om ons heen gaan kijken. Mijn man werkt als financieel adviseur en is goed op de hoogte van onze financiële mogelijkheden. In de huidige markt konden we veel meer huis krijgen voor ons geld.”

Mooie presentatie
Rens Oudejans werkt voor een bedrijf dat samenwerkt met Neeskens Makelaars en was bekend met de medewerkers en de werkwijze van het makelaarskantoor. De stap over de drempel was dus snel gemaakt. Yvonne: “Vanaf de eerste gesprekken met Wilco Neeskens was het gevoel goed. Ook waren we zeer tevreden over de fotograaf, deze heeft ons huis mooi gepresenteerd.” Geen vuiltje aan de lucht dus zou je zeggen.
Toch duurde het even voordat de bezichtigingen op gang kwamen. “Ik vond het een spannende tijd, je bent toch benieuwd of je huis in de smaak valt. De eerste maand hadden we geen enkele kijker, daarna maar een of twee. Pas nadat we hadden deelgenomen aan de Open Huizen Route volgden er meer bezichtigingen.”

Bord doorgegeven
Zodra het eerste bod werd uitgebracht, verliep de verkoop snel. De prijs die Yvonne en Rens in gedachten hadden voor hun woning, werd bereikt met bemiddeling van Neeskens Makelaars. “Al met al heeft onze woning vier maanden te koop gestaan, met een goede verkoop als eindresultaat. Dat we erg tevreden zijn over hoe dit hele proces is verlopen, moge duidelijk zijn. Zo tevreden, dat onze buren eind vorig jaar ook hun woning via Neeskens te koop hebben gezet! We konden het ‘te koop’ bordje van onze tuin naar die van hen verplaatsen, dat is toch ook wel bijzonder.”

Ik wil ook succesvol verkopen