Uitstekend contact en snelle verkoop


Meneer en mevrouw Schaalje woonden 8 jaar lang in een heerlijk appartement, met uitzicht op de Ooster- en Westerschelde. Toch misten ze een lekker plekje om buiten te kunnen zitten. Ze vonden een leuke patiowoning in Wemeldinge, op steenworp afstand van het strand.

Meneer Schaalje: “Bij ons appartement hadden we wel een balkon, maar dan heb je nog steeds een dak boven je hoofd. Een grote tuin wilden we niet vanwege het onderhoud, maar we wilden wel wat meer buitenruimte. We vonden een leuke woning met een patio die precies aan onze wensen voldeed. We liepen er toevallig langs en zagen dat het via Neeskens werd aangeboden. We hebben het huis gekocht met een voorlopig koopcontract, met de ontbindende voorwaarde dat ons huis binnen een half jaar verkocht zou moeten zijn. Dat we het huis uiteindelijk binnen anderhalve week hebben verkocht, hadden we niet durven dromen.”

Uitstekend contact
“Het klikte zo goed met de makelaar dat we hem ook gevraagd hebben voor de verkoop van ons huis”, gaat meneer Schaalje verder. “Er zijn prachtige foto’s gemaakt en toen de advertentie online stond hebben we diezelfde week drie kijkers gehad. In de week die daarop volgde was het al verkocht! We zijn heel blij dat Neeskens ons heeft begeleid bij de snelle verkoop. Het contact verliep uitstekend en we vonden het ideaal dat je een individueel account hebt waarmee je kan inloggen op de website. Je hebt dan een mooi overzicht van alle afspraken en documenten.”

Rust
“We zijn inmiddels verhuisd naar onze nieuwe woning en het bevalt heel goed. Er hoefde bijna niets aan het huis te gebeuren. De woning was een vakantiewoning van een Belgisch stel en zij hadden het al mooi opgeknapt. Het is heel anders wonen dan in ons appartement: daar hadden we veel meer contact met andere bewoners uit het complex. Dat vond ik altijd gezellig, maar de rust van deze woning vind ik ook erg prettig.”

Ik wil ook succesvol verkopen