Van een jaar naar een paar weken


De ouders van Peter de Nijs hebben altijd heerlijk aan de Achtererf 79 in Tholen gewoond. Toen hij en zijn zussen de woning van hen hadden geërfd, wilden ze het graag verkopen. Na wat tegenslagen bij een andere makelaar, is het Neeskens uiteindelijk gelukt om de woning binnen een paar weken te verkopen.

“Toen onze vader eind 2014 overleed, wilden we de woning eigenlijk het liefst zo snel mogelijk verkopen”, vertelt Peter. “Eerst hebben we de gehele inboedel eruit gehaald, de woning in neutrale kleuren geschilderd en een makelaar benaderd voor de verkoop. We hebben de woning toen een jaar in de verkoop gehad, maar helaas zonder succes. Omdat de hypotheek wel doorliep, hebben we het huis destijds uit de verkoop gehaald en in de verhuur gezet.”

Optimaal promoten
Toen de verhuurperiode voorbij was en de woningmarkt enorm aantrok, hebben Peter en zijn zussen besloten de woning toch weer in de markt te zetten. Peter: “Toen bleek dat Neeskens ook in Tholen de woningmarkt op wilde, zijn we ons wat verder in deze makelaar gaan verdiepen. De keuze was toen snel gemaakt;
de aanpak die op hun website staat beschreven sprak ons namelijk erg aan. Daarnaast maken ze fraaie fotoreportages van de woningen.”

Goede bereikbaarheid
“Net voor Pasen hebben we een verkoopgesprek gehad met de makelaar van Neeskens en sindsdien is alles in rap tempo gegaan”, vervolgt Peter. “De eerste week hebben we al veel belangstelling via de website gehad en waren er direct twee bezichtigingen gepland. Al heel snel volgden er meer bezichtigingen waaruit meerdere biedingen volgden. We hebben uiteindelijk een mooi bod van een ouder echtpaar aanvaard. Zo was de koop ineens in een paar weken rond. De verkoop via Neeskens hebben we dan ook als heel prettig ervaren. De communicatie tussen ons, de makelaar en de collega’s op kantoor is heel fijn verlopen. Heel prettig is ook dat ze altijd direct bereikbaar zijn, zelfs ’s avonds en op zaterdag!”

Ik wil ook succesvol verkopen