Verhuizen of verbouwen?


De familie Van Spronsen had het nog prima naar de zin in hun woning aan de Koningin Julianastraat 51 in Tholen. Maar omdat zowel Marianne als Marien in de wereld van de financiële dienstverlening werken, zien ze elke dag wat de mogelijkheden zijn door de lage rente. Daarom hebben ze de knoop doorgehakt, de woning te koop gezet bij Neeskens Makelaars en plannen gesmeed om een nieuwe woning te bouwen.

“Voor ons was het de overweging om ons huis helemaal naar wens te maken, met een nieuwe badkamer, nieuwe keuken en een aanbouw, of een nieuwe woning te kopen”, vertelt Marianne. “Doordat de rente nu zo laag is, is de keuze op het laatste gevallen. De lage rente bood ons zoveel kansen dat het eigenlijk geen moeilijke keuze was om onze woning te koop te zetten.”

Professioneel

Ook de keuze om Neeskens als verkoopmakelaar in te schakelen was snel gemaakt. Marianne: “Ik werk bij het hypotheekkantoor dat naast Neeskens zit, ’t Zeeuwse Hypotheek Huys. Omdat we altijd goed hebben samengewerkt, hebben we niet eens verder gekeken naar een andere makelaar. Daarnaast vind ik de werkwijze van Neeskens ook heel goed. Zo is de presentatie van de woning heel professioneel en zijn de foto’s van onze woning keurig gemaakt. Je kunt écht merken dat ze iemand hebben die weet wat ze doet.”

Korte lijntjes
“Mede door deze presentatie hebben we zoveel kijkers gehad”, vertelt Marianne verder. “Na vijfeneenhalve maand was het raak en is de woning verkocht. We zijn heel tevreden over het resultaat. Want naast de goede presentatie, is het contact ook heel prettig met Neeskens, heel persoonlijk en de lijntjes zijn kort. Iedereen is goed op de hoogte, waardoor je met vragen altijd bij iemand terecht kon.”

Nieuwbouwplannen
“Nu onze woning is verkocht kunnen we ons helemaal op onze nieuwbouwplannen richten”, gaat Marianne enthousiast verder. “We hebben een optie op de kavel die we op het oog hebben. Dus we kunnen nu écht doorpakken en verder alles regelen. Mijn broertje is aannemer en wil ons gelukkig bijstaan bij onze plannen. We weten ook al precies wat voor type huis we willen, een vrijstaande notariswoning. Een praktische woning, waar veel ruimte in zit.”

Ik wil ook succesvol verkopen