Volledig ontzorgd bij de verkoop van ons huis


De familie Schot-Giljam besloot hun woning te verkopen. Voor de verkoop van hun woning schakelden ze als makelaar Neeskens in. Marlies: “Omdat we Neeskens al kenden voelde het voor ons als een logische stap hen te vragen voor de verkoop van ons huis.”

“Het voelde meteen heel vertrouwd”, vertelt Marlies verder. “Tijdens het intakegesprek werd keurig uitgelegd hoe alles in zijn werk zou gaan. Tijdens een vervolgafspraak zijn er mooie foto’s gemaakt voor op de website en voor in
de brochure. Het is heel prettig dat je volledig ontzorgd wordt. Je moet alleen zelf je huis schoonmaken voor de bezichtigingen, maar voor de rest wordt alles geregeld.”

Sneller dan verwacht
“Het is huis is veel eerder verkocht dan we verwachtten. Eind mei is de verkoop van start gegaan. We hebben in totaal vijftien bezichtigingen gehad en uiteindelijk is het in oktober definitief gekocht door een echtpaar van buiten Tholen. Omdat in onze buurt soortgelijke huizen al een jaar of zelfs langer te koop stonden, rekenden we voor onze eigen woning op ongeveer een jaar. Dat het uiteindelijk binnen vijf maanden gelukt is, is dus heel fijn! Wat we nu gaan doen, tijdelijk huren of meteen kopen, daar zijn we nog niet over uit. We hoeven gelukkig pas eind augustus volgend jaar uit ons huis, dus we hebben nog even de tijd om te beslissen.”

Vriendelijk en adequaat
“Over Neeskens zijn we meer dan tevreden”, zegt Marlies. “Het contact verloopt goed en er is veel terugkoppeling over de stand van zaken: na elke bezichtiging wordt gebeld hoe het gegaan is. Ook de medewerkers op kantoor zijn altijd heel vriendelijk en er wordt snel antwoord gegeven op vragen. Het is best een grote stap om je huis te verkopen en het is heel fijn dat er dan snel en adequaat gereageerd wordt.”

Ik wil ook succesvol verkopen