Toe aan de volgende stap


Arjo en Linda Schroevers hebben zeven jaar heerlijk in hun twee-onder-een-kap- woning aan de Bob Marleylaan 11 in Goes gewoond. Nu de rente zo gunstig is en ze eigenlijk ook toe waren aan de volgende stap in hun wooncarrière, zijn ze zich gaan oriënteren op de woningmarkt. Al snel vonden ze een woning die volledig aan hun wensen voldeed, maar toen moest hun eigen woning nog verkocht worden…

“We zijn zo’n zeventien jaar geleden in een rijtjeswoning begonnen”, herinnert Linda zich. Arjo vult aan: “Na zo’n tien jaar in een rijtjeswoning te hebben gewoond, hebben we deze twee-onder- -een-kapwoning gekocht. De volgende stap was voor ons een vrijstaande woning. Die stap had op zich nog wel even op zich mogen laten wachten, maar nu de rente zo gunstig is, koop je meer huis voor je geld. Daarom hebben we snel stappen ondernomen en hebben we eerst een nieuwe woning gekocht, voordat onze oude woning was verkocht. Dat is natuurlijk een risico, maar in deze huidige woningmarkt hadden wij er het volste vertrouwen in dat onze woning snel verkocht zou worden. Maar zo snel als het nu is gegaan, hadden we van tevoren niet kunnen bedenken!”

Facebook
Het gezin heeft Neeskens Makelaars ingeschakeld voor de verkoop van hun woning aan de Bob Marleylaan 11 in Goes. Arjo: “Ik ken Martin van Ieperen al via mijn werk bij Joost, WEA Accountants. De samenwerking tussen ons is heel prettig. De keuze om hem als onze makelaar in te schakelen was dan ook gemakkelijk. Dit bleek ook de goede keuze te zijn. Er zijn mooie foto’s gemaakt en nog dezelfde dag stond het huis op de Facebookpagina van Neeskens. Binnen een uur waren er al verschillende geïnteresseerden voor de woning en de volgende dag was ons huis al verkocht. Dus binnen anderhalve dag was de verkoop rond. Je kunt wel stellen dat we even nodig hadden om op adem te komen.”

Snel schakelen
“Gelukkig konden ze bij Neeskens ontzettend snel schakelen, waardoor de gehele transactie heel prettig is verlopen”, vervolgt Arjo. “Martin heeft goed voor ons onderhandeld, waardoor onze planning met het nieuwe huis echt perfect uitkomt. Daarnaast is hij een heel prettig persoon en was de samenwerking heel plezierig. De binnendienst heeft voor ons de gehele rompslomp in goede banen geleid, waardoor wij bijna nergens omkijken naar hadden.”

Ik wil ook succesvol verkopen