Woning met verrassende ruimte achter de voordeur snel verkocht


De lage rentestand is voor veel mensen aanleiding om eens kritisch naar hun woonsituatie en hypotheek te kijken. Zo ook voor de familie De Visser uit ’s-Gravenpolder. Zij woonden lange tijd met veel plezier aan de Meidoornhof 12. Met twee opgroeiende kinderen werd de hoekwoning echter te klein voor het gezin.

Jan-Joost de Visser vertelt: “Vijf jaar geleden hebben we deze woning gekocht en volledig onder handen genomen. Zo is aan de achterzijde een aanbouw geplaatst waardoor een grote eethoek is ontstaan en een grote bijkeuken met badkamer. Boven zijn drie slaapkamers en een handige opbergzolder. Prima ruimtes, maar op lange termijn dachten we toch dat het voor ons te klein zou worden. Daarnaast was de keuken niet langer naar ons zin. Toen zijn we gaan nadenken: heeft het nog zin om een nieuwe keuken te kopen, of kunnen we ons beter gaan oriënteren op een nieuw huis? De lage rentestand was zeker een factor in die afweging.”

Aangenaam verrast
Jan-Joost en zijn vrouw besloten om rond te gaan kijken op de woningmarkt. “We zagen een leuke woning te koop staan bij Neeskens Makelaars en hebben daarnaar geïnformeerd. Hierdoor kregen we een goed gevoel bij Neeskens. Met de woning zijn we uiteindelijk niet verder gegaan, maar wel zijn we in gesprek gekomen met Neeskens om te bekijken wat onze eigen woning waard was. Martin van Ieperen is bij ons geweest en we werden aangenaam verrast door de verkoopprijs die hij in gedachten had. Toen hebben we de knoop maar doorgehakt en het verkoopbord in de tuin gezet!”

Verder dan de voordeur
Dat deze beslissing de juiste was, bleek wel toen zich binnen twee uur na het online komen van de woning al een geïnteresseerde meldde bij Neeskens. “De volgende dag zijn deze mensen komen kijken en we kregen van Martin het bericht dat ze dolenthousiast waren. Voor we het wisten was onze woning verkocht!” Het contact met Neeskens verliep dus zeer prettig, maar ook over de fotograaf is Jan-Joost te spreken. “De foto’s zijn zo goed gemaakt, dat ze echt nieuwsgierig maakten om verder te kijken dan de voordeur. Hoe ruim het is zie je aan de buitenkant namelijk niet direct. Als de woning dan zo snel verkocht wordt, weet je als verkoper en makelaar dat je het goed gedaan hebt. Een fijn gevoel!”

Ik wil ook succesvol verkopen