Zoektocht naar droomwoning geslaagd


Natalie kocht zo’n zes jaar geleden haar eerste koopwoning in Goes. Een jne woning die helemaal af is. Maar ondertussen hield ze wel altijd haar ogen open voor het geval haar droomwoning voorbij kwam: Een ruime, karakteristieke woning waar de charme vanaf moest spatten.

“Ik hoefde helemaal niet per se te verhuizen”, vertelt Natalie. “Maar toen ik het huis in Oudelande voorbij zag komen, was ik gelijk verkocht. Het is een huis met heel veel charme en de woning heeft ook een verhaal. Het was vroeger namelijk een gemeenteherberg, later een café en nog weer later is het helemaal verbouwd tot een woonhuis. Daarnaast staat de kerk praktisch in je tuin. Dat zijn juist dingen die een huis zo bijzonder maken. Ook barst het van de karakteristieke elementen. Echt een huis waar ik niet om heen kon.”

Binnen drie dagen
Toen Natalie haar nieuwe woning ging bezichtigen, moest haar oude woning nog verkocht worden. Gelukkig trof ze Martin van Ieperen van Neeskens Makelaars tijdens de rondleiding. Natalie: “Het gevoel bij Martin was gelijk goed. Dus toen ik had besloten de woning te kopen, kon ik gelijk met hem schakelen om mijn oude woning te verkopen. En dat ging ontzettend snel; nadat de woning op Funda stond waren er al gelijk zeven bezichtigingen gepland. De eerste kijkers besloten daarom meteen een bod te doen, waardoor mijn woning binnen drie dagen is verkocht! Je kunt wel stellen dat alles in sneltreinvaart is verlopen.”

Even wennen
“Dat ik Neeskens Makelaars ook heb ingeschakeld voor de verkoop van mijn woning was eigenlijk vanzelfsprekend”, vervolgt Natalie. “Het gevoel bij hen was namelijk zo goed, dat ik niet eens verder ben gaan kijken. De samenwerking heb ik dan ook zeker als prettig ervaren. De communicatie is heel fijn en daarnaast is het gewoonweg een goede makelaar. Het prettige aan deze transactie is dat alles bij dezelfde makelaar ligt. Hierdoor zijn de lijntjes kort en kunnen de zaken snel geregeld worden. De verhuizing staat nu voor half juni gepland. Maar doordat we zo snel kunnen schakelen, hoop ik dat het nog eerder lukt.” De verhuizing naar een andere plaats zal wel even wennen zijn voor Natalie. “Als je zes jaar in Goes hebt gewoond, is het wel even anders om in een kleinere plaats als Oudelande te gaan wonen. Maar ik heb er heel veel zin in, het lijkt me gewoonweg een heerlijke plek om te wonen.”

Ik wil ook succesvol verkopen